Teri Hatcher bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Täydelliset naiset -televisiosarjasta tunnetuksi tullut Teri Hatcher on nyt vuorostaan poseerannut kesän kunniaksi rantatunnelmissa. James Bond -elokuvassakin taannoin nähty Hatcher esitteli samalla upeaa rantakuntoaan.

Täydellinen nainen ikuistettiin nauttimassa auringosta ja pulikoimassa Atlantin aalloissa Miamissa. Hän oli pukeutunut tyylikkäisiin tummanruskeisiin bikineihin, joissa oli kultasoljet. Katso kuvat tästä.

Teri Hatcherin kuvista tulee elävästi mielen Ursula Andressin ikimuistettava James Bond -kohtaus vuodelta 1962. Hatcher puolestaan näytteli agenttielokuvassa Huominen ei koskaan kuole vuonna 1997. Silloin Bondina nähtiin Pierce Brosnan. Teri kertoi muutama vuosi sitten katuvansa nykyisin Bond-rooliaan.

– Roolihahmoni oli niin keinotekoinen, että sen näyttelemisestä ei saanut mitään erikoisempaa tyydytystä irti, Teri Hatcher kommentoi New York Post -lehdelle.