Michael Jackson pelkää nenänsä putoavan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jackson on käynyt läpi aivan liian monia kauneusleikkauksia, joten hänen kasvonsa ovat nykyisin todella huonossa kunnossa. Tähän saakka onkin lähinnä vitsailtu, että jonain päivänä popparin nenä putoaa. Nyt vitsi voi muuttua todeksi.

The Sun -lehden saamien tietojen mukaan Michael Jackson pelkää nykyisin aivan tosissaan sitä, että hänen huonokuntoinen ja leikeltu minikokoinen tuulenhalkojansa irtoaa jonain päivänä. Muutenkin jatkuvassa kuolemanpelossa elävä supertähti panikoi äskettäin löydetyn ihosyöpänsä takia.

– Michael on tällä hetkellä erittäin herkässä tilassa ja ihosyöpä kauhistuttaa häntä. Hänelle on kerrottu, että hänellä on hyvät mahdollisuudet parantua ja että syöpä on hoidettavissa. Silti hän on sen takia hyvin huolestunut.

– Hän on tullut vakuuttuneeksi, että hänen nenänsä on putoamassa. Lääkärit ovat kuitenkin vakuuttaneet, ettei niin tule tapahtumaan, mutta Michael uskoo ihosyövän tappavan hänet ja hän elää jatkuvassa kuolemanpelossa.

Michael Jackson on kuvattu viime viiikkoina useaan kertaan Los Angelesissa sijaitsevan ihotautiklinikan luona. Siellä häneltä myös leikattiin syöpäsolujen saastuttamaa ihoa nenästä, kädestä ja rinnasta. Ensi kesänä hänen on määrä aloittaa massiivinen 50 konsertin sarja Lontoossa. Ensimmäiset keikat on kuitenkin jo ehditty perua.