Pikkutytön finaalipaikka Talent-kisassa raivostutti – katso esitys!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britain’s Got Talent -kilpailussa käydään parhaillaan semifinaalivaihetta, mutta tuoreimmat tapahtumat ovat aiheuttaneet närää monilla tahoilla ja myös julkkikset ovat purkaneet raivostumistaan blogeissaan.

Eilen illalla kisatuissa semifinaalissa mukana ollut kymmenvuotias Hollie Steel unohti kilpailukappaleensa sanat kesken esityksensä, mutta kykeni jatkamaan vielä hetken ennen kuin murtui lopulta kokonaan.

Itkevä pikkutyttö pyysi saada esittää kappaleensa uudelleen, mutta pyyntöön ei suostuttu ohjelma-ajan lähestyessä loppuaan. Tämän jälkeen Hollie murtui lohduttomaan itkuun hänen äitinsä lohdutuksista huolimatta. Lopulta tuomari Simon Cowell kertoi yrittävänsä antaa tytölle uuden mahdollisuuden. Katso esitys videona tästä tai artikkelin alta.

Myöhemmin kisan tuloksia julkistettaessa selvisi, että Hollie Steel selviytyi sittenkin kilpailun finaaliin. Monien mielestä moinen päätös oli epäreilu muita kilpailijoita kohtaan. Julkkisbloggaaja Perez Hilton ilmaisi suuttumuksensa kovin sanoin.

– WTF???? Tämä on niiiiiiiin epäreilua! Hän on kyllä kymppi, mutta tämänkaltaisessa kilpailussa ei ole uusintaottoja. Tuomarit pääsivät hänet finaaliin! WTF???? Se on aivan per**estä! Raivostuttavaa! Kaikkien pitää jatkossa saada uusi yritys, Perez Hilton latasi.