Poptähti Sophie Monk auto-onnettomuudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialaissyntyinen poptähti-näyttelijä Sophie Monk on joutunut auto-onnettomuuteen ja kiidätetty sairaalaan Hollywoodissa. Onnettomuus tapahtui torstaina.

29-vuotias laulaja oli liikkeellä Toyota Prius -autollaan, kun hän törmäsi urheiluautoon. Toisen auton kuljettaja ei loukkaantunut onnettomuudessa, TMZ uutisoi. Kolaripaikalle kutsutut pelastusyksiköt kuljettivat kuitenkin poptähden sairaalahoitoon.

Sophie Monk tuli tunnetuksi kengurumaassa osallistuttuaan sikäläiseen Popstar-kilpailuun. Tämän jälkeen hän oli mukana Bardot-nimisessä popyhtyeessä kunnes siirtyi soolouralle. Hänen esikoisalbuminsa nimi oli Calendar Girl. Viime aikoina malliksi ja näyttelijäksi uraansa laajentanut Sophie Monk seurusteli viime vuoden alussa hetken aikaa juontaja Ryan Seacrestin kanssa.