Povipommi Katie Price taas bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan katkeraa avioeroprosessia poptähti Peter Andren kanssa käyvä Katie Price, eli povipommi Jordan, on nyt ilmeisesti toipunut suurimmasta surustaan. Hän on nimittäin palannut Britanniaan ja poseerannut jälleen julkisesti bikineissä.

Jordan teki näyttävän sisääntulon markkinoidessaan uutta bikinimallistoaan UK Beauty Pageant -missikisojen yhteydessä. Kilpailijaa numero seitsemän leikkisästi esittäneellä Katiella oli ympärillään ”Miss London” -banneri, vaikka hän on kotoisin Brightonista. Asu ei sekään välttämättä ollut aivan kilteimmästä päästä. Katso kuvat tästä.

Aiemmin samana päivänä bisneshenkinen Katie Price esitteli uutta KP Equestrian-nimistä ratsastusvaatemallistoaan Lontoossa järjestetyillä vaatealan Clothes Show London -messuilla. Tässä esiintymisessä erikoista oli se, että räikeän pinkkiin paitaan ja minihameeseen sonnustatuneella tähdellä oli jalassaan mustat kumisaappaan. Kuva löytyy tästä.