Susan Boylen kappalevalinta tyrmistytti – tiukka kisa tulossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Britanniassa meneillään olevassa Britain’s Got Talent -finaalissa koettiin äsken todellinen yllätys, kun ennakkosuosikki Susan Boyle esitti viimein oman kovasti odotetun finaalikappaleensa. Tällä hetkellä kaikki finaaliesitykset on nähty.

Boylesta tuli YouTube-sensaatio seitsemän viikkoa sitten, kun hän yllätti kaikki upealla I Dreamed A Dream -esityksellään. Tänään kymmenet miljoonat televisiokatsojat odottivat innokkaasti minkä kappaleen suosikkilaulaja on valinnut tärkeäksi finaalibiisikseen. Yllätys olikin melkoinen, kun Boyle esitti uudelleen saman kappaleen kuin alkukarsinnoissa.

Susan Boyle esitti kappaleen virheettömästi ja tyylillä, mutta erikoinen kappalevalinta tyrmättiin kuitenkin heti tuoreeltaan ja sen uskotaan vievät Boylelta mahdollisesti myös yleisöääniä kilpailussa. Tuomari Simon Cowell kuitenkin kehui laulajaa vuolaasti ja kertoi jopa jumaloivansa Susania.

Toinen ennakkosuosikki kisassa on 12-vuotias iranilais-brittiläinen tänään upeasti esiintynyt näyttelijä-laulaja Shaheen Jafargholi, joka lauloi finaalissa Who’s Loving You -kappaleen. Hänkin nousi Boylen tapaan yhdessä yössä tähdeksi alkukarsintojen esityksellään. Shaheen Jafargholi on aiemminkin ollut julkisuudessa, kun dokumenttiryhmä seurasi hänen elämäänsä Starstruck-ohjelmassa puolen vuoden ajan. Lisäksi lapsitähti on nähty Grandpa In My Pocket ja Torchwood-sarjoissa sekä televisiomainoksissa.

Tuomari Amanda Holdenin suosikkiesitys ei kuitenkaan ollut kumpikaan näistä, vaan Stavros Flatley, kreikkalaissyntyiset isä ja poika, jotka esittivät riverdance-tyylisen tanssiesityksen. Myös studioyleisö hullaantui heistä ja Simon Cowell kertoi esityksen olleen ”silkkaa täydellisyyttä” ja finaalin ainoa täyden kympin esitys.