Winona Ryder näännytti itsensä leffaa varten

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Winona Ryder on paljastanut kokeneensa kovia uuden The Private Lives of Pippa Lee -elokuvansa roolia varten. Hän näki nimittäin nälkää leffan kuvauksissa.

Ryder kertoi kuitenkin, että päätös nälkiintymisestä oli hänen omansa. Hänen mukaansa voimakkaasti tunteikkaita kohtauksia ei voi näytellä hyvin syöneenä. Parempaan roolisuoritukseen tarvittiin siis voimakasta näläntunnetta.

Viettelijätär Sandra Dullesin roolia elokuvassa esittävä Winona Ryder laski kuvausten aikana päivittäiset syömisensä minimiin, eli vain yhteen ateriaan päivässä. Tuo ateria oli aamiainen, joten loppupäivänä hän ei syönyt mitään. Siten hän sai omien sanojensa mukaan kohtauksiin mahdollisimman paljon aitoa jännitettä.

– Yritin syödä itseni täyteen aamuisin. Erityisesti tämän elokuvan kuvauksissa. On vaikea näytellä tunteikkaita kohtauksia täydellä vatsalla. Aivan kuin pitäisi olla nälissään, jos haluaa itkeä. Se on outo juttu, Winona Ryder kertoi Elle-lehdelle.