Katie Price luovutti – avioeroa nopeutetaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian seuratuin julkkispari Katie Price ja Peter Andre ovat parhaillaan avioerokriisissä. Tähän saakka monet ovat uskoneet, että kyseessä on vain mediatemppu, mutta nyt tällaiset epäilyt alkavat hälvetä.

Monet eroa edeltäneet seikat viittasivat siihen, että erolla olisi vain tarkoitus saada lisää palstatilaa ja sitä kautta myös rahaa. Molemmat ovat luonnollisesti kiistäneet väitteet. Tuorein käänne vahvistaa kuitenkin osaltaan pariskunnan kantaa. Julkkispari on nimittäin nyt hakenut nopeutettua avioeroprosessia.

Katie Price kertoi vielä viime viikolla haluavansa palata yhteen Peter Andren kanssa mahdollisimman pian. Nyt hänkin on luovuttanut ja antanut suostumuksensa nopeutettuun käsittelyyn, Daily Mail kertoi. Normaalisti noin puolen vuoden prosessi voidaan nopeutettuna saada käsiteltyä vain kuukaudessa.

News Of The World -lehden mukaan Katie Price on valmis taistelemaan pitääkseen noin 40 miljoonan punnan, eli noin 48 miljoonan euron omaisuutensa. Hän on palkannut itselleen erojuristin, joka on aiemmin hoitanut muiden muassa Paul McCartneyn, Madonnan ja Prinssi Charlesin erot. Pariskunnalla uskotaan olevan avioehto, mutta se on voinut muuttua pätemättömäksi, koska pari on saanut yhteisiä lapsia.