”Michael Jackson ei laula konserteissaan livenä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jackson aloittaa heinäkuussa massiivisen seitsemän kuukauden ja 50 konsertin keikkasarjan Lontoossa. Lippuja on myyty jo lähes miljoona kappaletta, vaikka artisti kärsii terveydellisistä ongelmista.

Nyt hiphop-tähti Akon on ottanut asiakseen kommentoida Jackon keikkalippujen suurta menestystä. Poptähden kanssa aiemmin myös yhteistyötä tehnyt artisti ei usko, että Jackson tulee laulamaan This Is It -konserteissaan livenä.

– Michael laulamassa? En olisi siitä niinkään varma. Hän kyllä esiintyy, mutta ei laula, Akon totesi Access Hollywoodin mukaan, mutta uskoo keikoista tulevan siitä huolimatta ikimuistoisia.

– Siitä tulee uskomatonta, sen voin todellakin luvata. Haluan nähdä esityksen eturivistä ja tulen hankkimaan parhaat mahdolliset liput, joiden avulla olen niin lähellä lavaa että tunnen olevani lavalla.