Pitkä vankeustuomio Idol-tähden sähköpostien hakkeroinnista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen nainen on tuomittu yli kahdeksi vuodeksi vankeuteen American Idol -kisasta julkisuuteen vuoden 2004 tuotantokaudella nousseen Diana DeGarmon sähköpostien hakkeroinnista ja muusta häiriköinnistä.

23-vuotias Tanya Quattrocchi tunnusti oikeudessa syyllistyneensä neljään syytekohtaan. Hän vainosi DeGarmoa monin tavoin ja lopulta onnistui pääsemään käsiksi myös laulajan sähköposteihin ja MySpace-sivuston viesteihin. Idol-tähden lisäksi Quattrocchi pääsi lukemaan myös tähden Brenda-äidin ja ystävän Donielle Morrisin viestejä.

Tämän jälkeen Quattrocchi kiristi DeGarmoa uhkaamalla paljastaa viestit. Tämä johti myös hänen kiinnijäämiseensä. Melbournelainen tuomioistuin on nyt langettanut naiselle 150 tuntia yhdyskuntapalvelua ja peräti 26 kuukautta ehdotonta vankeutta. Tapauksen uskotaan olevan merkittävä varoitus yli-innokkaille faneille ja häiriköille.