Rihannan ja Chrisin uudet sänkykuvat vuotivat verkkoon – katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Rihanna nähtiin äskettäin alastomana kuvissa, jotka olivat vielä tuntemattomasta syystä päätyneet internetin syövereihin. Tuolloin asiasta nousi aikamoinen kohu, mutta Rihanna ei kuitenkaan kiistänyt kuvien todenperäisyyttä.

Nyt verkkoon on vuotanut lisää kuvia, joissa esiintyvät Rihanna ja hänen ex-poikaystävänsä Chris Brown. Yhdessä kuvassa pariskunta makoilee sängyllä ja Chris suutelee silloista tyttöystäväänsä hellästi kaulalle. Toisessa kuvassa Rihanna puolestaan suutelee nukkuvaa Chrisiä niskaan. Kuva on mitä ilmeisimmin r&b-tähden itse ottama. Katso kuvat tästä!

Kuluneella viikolla Rihanna vahvisti jälleen kerran todistavansa entistä poikaystäväänsä vastaan oikeuden istunnossa, jossa käsitellään helmikuun 8. päivänä sattunutta Rihannan pahoinpitelyä. Aiemmin Rihanna on jo useita kertoja lupautunut todistamaan, mutta pian kuitenkin pyörtänyt päätöksensä. Hänen asianajajansa mukaan supertähti pysyy tällä kertaa päätöksessään.