Rollaritähti julkaisemassa alastonkuvia nuoresta tyttöystävästään

Viihdeuutiset · Stara.fi

61-vuotias Rolling Stones -papparainen Ronnie Wood on ollut viime aikoina otsikoissa ryhdyttyään seurustelemaan parikymppisen venäläissyntyisen Ekaterina Ivanovan kanssa.

Nyt hänen kerrotaan suunnittelevan tyttöystävästään tekemiensä alastonmaalausten julkaisemista. Hänen kerrotaan kaavailevan kokonaisen näyttelyn pystyttämistä kyseisten maalausten ympärille.

Daily Mail -lehden mukaan Wood on jo aloittanut maalausten siirtämisen Hampsteadin kodistaan Hoxtonissa sijaitsevaan taidegalleriaan. Siirron aikana taulut on kuitenkin peitetty tarkasti, joten niiden todellinen sisältö selviää vasta näyttelyn avautuessa. Tähden managerin mukaan näyttely tosin avataan vain kutsuvieraille paparazzien välttämiseksi.

Aiemmin Ronnie Woodin on kerrottu ikuistaneen Ivanovan alastonposeeraukset maalauksiksi pariskunnan ollessa lomailemassa Irlannissa viime kesänä. Ekaterina on kuitenkin kiistänyt poseeranneensa alastomana. Myös tytön äiti on ilmaissut huolestuneisuutensa jälkikasvunsa poseerauksista.