Susan Boyle tarvitsi ”psykiatrien armeijaa” ennen finaalia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen illalla Britain’s Got Talent -kilpailussa ennakko-odotusten vastaisesti vasta toiseksi sijoittunut laulaja Susan Boyle oli finaaliviikolla otsikoissa raivokohtaustensa ja keskeyttämishuhujen takia.

Susan Boyle aiheutti julkisilla paikoilla kaksi kertaa kohtauksen, joissa hän huusi, kiroili ja purskahti itkuun. Toisella kerralla jopa poliisit joutuivat rauhoittelemaan laulajaa. Tämän jälkeen ohjelman tuotantoyhtiö ilmoitti diskaavansa Boylen kisasta, ellei hän saa itseään kuntoon.

Nyt on vahvistunut, että Susan Boyle sai apua kilpailun aiheuttamiin henkisiin ongelmiinsa psykiatreilta. Daily Mail -lehden saamien tietojen mukaan laulaja tapasi psykiatreja vain muutamia tunteja ennen esiintymistään kymmenille miljoonille ihmisille. Aiemmin tuomari Piers Morgan kertoi, että apua on saatavilla.

– Kilpailijoilla on kononainen armeija lääkäreitä, psykiatreja ja muita asiantuntijoita käytettävissään koska tahansa. He ovat pitäneet Susan Boylesta hyvää huolta, Morgan totesi.

Kuluneella viikolla tuotantoyhtiö ilmoitti ettei se aio ottaa riskiä, että Boyle murtuu myös finaaliesityksensä aikana, joten psykiatrien tapaaminen katsottiin tarpeelliseksi varotoimeksi. Boylen esitys sujui lopulta mainiosti, mutta hänen biisivalintansa tyrmättiin. Hän nimittäin esitti yllättäen saman kappaleen kuin alkukarsinnoissakin.