DiCaprion supermalli-tyttöystävä riisui kaiken – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Leonardo DiCaprion tyttöystävä, supermalli Bar Refaeli nähtiin taannoin Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kannessa bikineissä. Hän sai lisäksi kunnian poseerata bikineissä kokonaisen lentokoneen kyljessä, ja luonnollisesti kone nimettiin ”maailman seksikkäimmäksi lentokoneeksi”.

Viime viikolla Bar Refaeli poseerasi Marie Claire -aikakauslehden Ranskan version kannessa yläosattomissa, mutta nyt hän on vuorostaan riisunut kaiken Esquire-lehden kansikuvassa. Refaeli poseeraa kansikuvassa täysin alastomana, mutta intiimit paikat on tälläkin kerralla luonnollisesti peitetty. Lehden teeman mukaisesti hänen vartaloonsa on kirjoitettu runsaasti Stephen Kingin tekstejä. Katso kuvat tästä.

23-vuotias israelilaissyntyinen Refaeli aloitti mallinuran jo kahdeksan kuukauden ikäisenä taaperona, mutta ammatiksi se muodostui vasta 15-vuotiaana. Sittemmin hän on koristanut lukuisten tunnettujen muotilehtien kansia Elle-lehdestä Sports Illustratediin. Vuonna 2005 Bar Refaeli kokeili siipiään myös näyttelijänä Pick Up -nimisessä saippuasarjassa. Viime aikoina hän on tehnyt hyväntekeväisyyttä yhdessä supermalli Petra Nemcovan kanssa.