Brunon paljaat pakarat Eminemin naamalla – katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sunnuntai-iltana järjestetyssä MTV Movie Awards -gaalassa koettiin merkillinen tapahtumasarja, kun tilaisuudessa esiintynyt Sacha Baron Cohenin roolihahmo Bruno suututti hiphop-tähti Eminemin.

Bruno-hahmo oli tapahtumassa jakamassa Parhaan miesesiintyjän palkintoa. Puolialaston ja enkeliasuinen muotitoimittaja lensi katosta roikkuneiden vaijereiden avulla ympäri juhlapaikkaa Enigman hitin soidessa. Lopulta hän laskeutui suoraan Eminemin päälle siten, että Eminemin kasvot olivat Brunon jalkovälissä vain muutaman sentin päässä paljasta pakaroista.

Hiphop-tähden henkivartijat kirjaimellisesti heittivät Brunon pois suojattinsa päältä. Eminem suuttui tempauksesta ja poistui paikalta välittömästi. Tempausta epäillään lavastetuksi tai ainakin etukäteen suunnitelluksi, koska televisiokamerat kuvasivat Eminemiä jo hieman ennen ”putoamista”.