Halle Berryn ja Jamie Foxxin suudelma sekä Brunon peppu – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu näyttelijätär Halle Berry ja Oscar-voittaja ja poptähti-näyttelijä Jamie Foxx olivat eilen mukana Spike TV 2009 Guys Choice Awards -tapahtumassa. Gaalaillassa esiintyneet supertähdet yllättivät yleisön perusteellisesti niin paikan päällä kuin kotikatsomoissakin.

Jamie Foxx ja Halle Berry menivät nimittäin esityksessään niin pitkälle, että he suutelivat esiintymislavalla toisiaan. Juuri ennen kuumaa Hollywood-suudelmaa Halle Berry vastaanotti Vuosikymmen kuumuutta -palkinnon. Suudelma löytyy tästä ja kuvat tapahtumasta tästä.

Berry ja Foxx eivät olleet illan ainoat säväyttäjät, sillä tapahtumassa oli mukana sankka julkkisjoukko. Sony Studioilla Los Angelesin Culver Cityssä järjestettyä tapahtumaa olivat paikan päälle saapuneet kunnioittamaan myös muiden muassa Brad Pitt, Edward Norton, Mickey Rourke, Jason Statham, hevosella ratsastanut Mel Gibson ja Bruno-hahmonsa peppua esitellyt Borat-koomikko Sacha Baron Cohen.