Idol-tuomari lahjottiin strippaamaan finaalilähetyksessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol -kilpailun tuotantokausi päättyi puolitoista viikkoa sitten Yhdysvalloissa Kris Allenin voittoon. Finaalijaksossa nähtiin yllätysvoittajan lisäksi myös paljon muutakin, kun tuomari Kara DioGuardi esiintyi bikineissä.

Kara DioGuardin kanssa bikineissä nähtiin laulamassa myös koelauluissa kohahduttanut Katrina Darrell, eli tutummin Bikini Girl. Darrell palkittiin samalla Paras asenne -palkinnolla.

Idol-tuomari esitti kaksituntisessa suorassa lähetyksessä yhdessä Bikini Girlin kanssa duona kappaleen Vision Of Love. Esityksen lopuksi tuomari yllätti studioyleisön ja noin 30 miljoonaa televisiokatsojaa paljastamalla bikiniasuun verhotun vartalonsa. Katso kuvat tästä.

Nyt Kara DioGuardi on paljastanut paljastelunsa taustoja. Hän kertoi tuottajien saaneen suostuteltua hänet riisumaan bikineihin vasta sen jälkeen, kun tuottajat lupasivat lahjoittaa rahaa hyväntekeväisyyteen. Kara sai lisäksi itse valita rahojen kohteen, Access Hollywood uutisoi. Tuomari ei kuitenkaan paljastanut minne hyväntekeväisyyteen rahat lopulta ohjattiin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat