”Kanye West vi**ttaa minua eniten!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Kanye West tunnetaan huonona häviäjänä, mutta hänellä ei ole ollut kovinkaan usein riitoja. Nyt eläinten ystävänä tunnettu poptähti Pink on kuitenkin sivaltanut miestä kovin sanoin tämän muotipuheiden takia.

– Kanye West on ihminen, joka vi**ttaa minua tällä hetkellä eniten. Olin Stella McCartneyn muotishowssa Pariisissa eläinsuojelujärjestö PETA:n varajohtajan, Paul MacCarteyn ja Kanye Westin kanssa, Pink kertoi FHM-lehdelle.

– Koko sen ajan Kanye toisti, että esitykseen tarvitaan lisää turkiksia. Hän ei osannut pitää turpaansa kiinni siitä kuinka paljon hän rakastaa turkiksia. Hän kertoi sen siis minulle, PETA:n tyypille ja Paul McCartneylle! Se oli niin ällöttävää jopa häneltä. Hän on idiootti!

– On olemassa niin monta ihmistä, jotka ovat suoranaista ihon tuhlausta ja Kanye West on niiden kärkipäässä. Minun tulisi pukeutua hänen nahkaansa. Lahjoita itsesi Kanye, jotta ihmiset voivat pukeutua sinun nahkaasi.

Samaisessa haastattelussa räväkkänä poikatyttönä tunnettu Pink tunnusti omaavansa myös naisellisemman puolen, joka pitää rannalla juoksemisesta, kokkaamisesta, kukkien keräämisestä ja puutarhanhoidosta.