Näin kisataan ilmaseksin mestaruudesta – katso video

Nettivideot · Stara.fi

Alkaneen kesän kunniaksi Staran nettivideot-kategoriassa palataan pari vuotta taaksepäin erikoiseen kilpailuun, joista monikaan suomalainen ei ole vielä tietoinen. Viime kesänä Turun torilla järjestettiin leikkimielinen ”Ilmanussinnan SM-kilpailu”, mutta Yhdysvalloissa laji on kehitetty jo hieman aiemmin.

Oulussa kisataan vuosittain suurta suosiota saaneet Ilmakitaran MM-kilpailut. Yhdysvalloissa teema on viety hieman toisenlaiseen ympäristöön, sillä siellä on jo jonkin aikaa kilpailtu ilmaseksin mestaruudesta. Yhdysvaltojen ensimmäinen kilpailu järjestettiin jo vuonna 2007 Austinissa, josta tämä nettivideokin on peräisin. Katso video tästä tai artikkelin alta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat