Rocktähden baari suljettiin alaikäisten takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Fall Out Boy -yhtyeen basisti ja laulaja Ashlee Simpsonin aviomies Pete Wentz on joutunut sulkemaan New Yorkissa sijaitsevan baarinsa viranomaisten määräyksellä.

Ravintolaan tehdyssä tarkastuksessa löydettiin runsaasti alaikäisiä asiakkaita. Angels & Kings -niminen baari suljettiin jo muutamia päiviä sitten, koska siellä tarjoiltiin alkoholia alaikäisille, Gawker uutisoi. Kyseessä oli jo kolmas kerta, kun ravintolasta löydettiin alaikäisiä, joten sen seurauksena paikka suljettiin.

Baarin tiedottaja kiisti TMZ-julkaisulle tietävänsä mitään ravintolan sulkemisesta, mutta baarin verkkosivuilla kerrotaan, että sulkemisen syynä on ”huoltotoimenpiteet” ja että ovet avataan taas huomenna.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat