Supermalli Miranda Kerr ensimmäistä kertaa alastonkuvassa – katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Musiikkilehti Rolling Stone on ottanut askeleen kohujournalismin puolelle, sillä viime aikoina lehden kansikuvissa on keikistellyt rokkareiden sijaan alastomia naisia. Parhaillaan lehden kannessa nähdään alaston Lady Gaga ja nyt vuorossa on supermalli Miranda Kerr.

Maailman yhdeksänneksi eniten tienaava supermalli Miranda Kerr tunnetaan myös näyttelijä Orlando Bloomin tyttöystävänä. Kaunotar poseeraa Rolling Stone -lehden Australian version seuraavan numeron kansikuvassa. Kyseessä on lehden luontonumero, joten luontoystävänäkin tunnettu Miranda nähdään kuvassa Eevan asussa. Katso kansikuva tästä.

Australialaissyntyinen 25-vuotias alusvaatemalli nähdään nyt ensimmäistä kertaa poseeraamassa täysin alastomana. Aiemmin hänet on nähty poseeraamassa muiden muassa Sports Illustrated -lehden sivuilla ja Victoria’s Secret -malliston mainoskuvissa. Miranda Kerr poseerasi äskettäin myös XOXO-vaatemerkin Kevät/Kesä 2009 -malliston kuvissa. Katso kuvat tästä tai yhtiön verkkosivustolta tästä. Kuvat aiheuttivat keskustelua siitä onko Miranda Kerr jo liian laiha ollakseen nuorten naisten esikuva ja näyttääkseen seksikkäältä.