Talent-pyöritys oli Susan Boylelle liikaa – poliisisaattueessa hoitoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britain’s Got Talent -kilpailun myötä raketin lailla superjulkkikseksi noussut Susan Boyle on kiidätetty sairaalahoitoon hermoromahduksen takia. Kilpailun aiheuttama jännitys ja elämän totaalinen muuttuminen olivat 48-vuotiaalle skotille liikaa.

Boylen kerrotaan romahtaneen henkisesti pian finaalin tulosten selvittyä. Hän sai apua ”psykiatrien armeijalta” vielä muutamaa tuntia ennen kilpailua, mutta se ei vielä riittänyt.

Finaalissa yllättäen vasta toiseksi sijoittunut laulajatähti jouduttiin kuljettamaan sekavuustilan takia hotellistaan yksityiseen Priory Clinic -sairaalaan heti seuraavana aamuna, The Sun kertoi. Boylea kuljettanut ambulanssi sai lisäksi poliisisaattueen. Yksityisklinikan tiedottaja ei halunnut vahvistaa tai kiistää asiaa, mutta kertoi kuitenkin että eräs nainen tuotiiin heille poliisisaattueessa.

Boyle sai jo finaalia edeltäneellä viikolla kaksi raivokohtausta julkisilla paikoilla. Niiden johdosta hänet siirrettiin toiseen hotelliin, jossa hän sai ammattiapua.