Britney Spears julkaisi oman hajuveden homoille?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears siirtyy pian Circus-kiertueensa kanssa Pohjois-Amerikan keikkojen jälkeen Eurooppaan ja lopulta myös Suomeen. Sillä välin hän ehtii tehdä bisnestä ja ansaita sievoisia summia oheistuotteillaan.

Nyt Britney Spearsin kerrotaan julkaisseen uuden mielenkiintoisen hajuveden, josta ei tee mielenkiintoista sen tuoksu, vaan kohderyhmä. Poptähden uusi Mo-niminen tuoksu on nimittäin suunnattu homoseksuaaleille. Hajuveden mainoslausekin poikkeaa jonkin verran totutusta.

– Yksi suihkaus, ja homot juoksevat luoksesi.

Tuoksulle on tehty myös oma mainosvideo, mutta todellisuudessa koko juttu on vain pilaa. Tähän mennessä Britney Spears on julkaissut kolme omaa tuoksuaan, mutta homoseksuaaleille räätälöidyn tuoksun mainoskampanja on ikävä kyllä vain mainostemppu. Kyseinen video on tehty esitettäväksi NewNowNext Awards -tapahtumassa.

– Hän pitää hauskaa homoyleisön kanssa, koska hän on virallinen homoikoni, nuori ja kaunis. Hänellä tulee aina olemaan luonnollinen suhde homoyleisöön, LOGO-yhtiön vastaava tuottaja Christopher Willey kertoi.