Jessica Szohr on uusi kuuma seksisymboli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Gossip Girl -televisiosarjasta tutuksi tullut Jessica Szohr tekee parhaillaan Yhdysvalloissa kovaa nousua julkkismaailman kärkikaartiin. Nuori ja tumma kaunotar poseeraa parhaillaan vähäpukeisena Men’s Health -lehden kesäkuun numerossa.

Saman lehden haastattelussa Jessica Szohr kertoo pitävänsä herkuttelusta ja että miehen tie hänen sydämeensä käy vatsan kautta. Hampurilaisten ystävä siirtyi vasta äskettäin takaisin liharuokien pariin ja pitää nykyisin erityisesti hampurilaisista.

– Kun saan jotain hyvää syödäkseni, en voi enää hallita itseäni. Olin kymmenen vuotta vegetaristi, mutta sitten kokeilin poikaysrtäväni ruokaa. Olin haltioissani. Se oli orgastista. Perheeni pilailee kustannuksellani. Heidän mielestään syön kuin mies, mutta rakastan ruokaa niin paljon, Jessica Szohr kertoi.

Hänet nähdään lehden sivuilla seksikkäissä alusvaatteissa syömässä erilaisia ruokia kakuista ja shampanjasta hampurilaisiin ja ranskalaisiin. Kovin moni lukija tuskin kiinnittää kuitenkaan huomiota neitokaisen eväisiin. Katso tästä kuva 1, kuva 2 ja kuva 3.

24-vuotias Jessica Szohr on amerikkalainen malli-näyttelijä, joka esittää Gossip Girl -sarjassa Vanessa Abramsin roolia. Hänen sukunimensä juontaa juurensa Unkariin, josta hänen sukunsa polveutuu. Szohr aloitti mallinuransa 17-vuotiaana ja pääsi nopeasti poseeraamaan moniin nimekkäisiin lehtiin ja mainoskampanjoihin. Nykyisin Jessica seurustelee vastanäyttelijänsä Ed Westwickin kanssa. Hän on lisäksi esiintynyt myös lukuisissa muissa televisiosarjoissa, kuten CSI: Miami, Joan of Arcadia, Drake & Josh ja What I Like About You.