Lehti: Susan Boyle sekosi – soitti kissalleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sunnuntaina lehtitietojen mukaan hermoromahduksen takia sairaalaan kiidätetty Talent-tähti Susan Boyle on brittiläisen The Sun -lehden saamien tietojen mukaan todella huonossa henkisessä kunnossa.

Lehti kertoo laulajatähden itkeneen vuolaasti koko sunnuntaipäivän ja soitelleen useita kertoja häntä hoitaneille lääkäreille. Myös poliisi kutsuttiin paikelle, mutta Susan otti taas yhteen paikalle saapuneiden viranomaisten kanssa. Tämän jälkeen paikalle kutsuttiin ambulanssi, jolla Boyle kuljetettiin poliisisaattueessa yksityiselle Priory-klinikalle hoidettavaksi.

Susan Boyle vietti klinikalla ainakin viime yön, mutta hänen odotetaan olevan hoidossa vielä pidempäänkin. Sunnuntaina klinikalle päässeen Boylen kerrotaan ensitöikseen huhuilleen klinikalla kissaansa ja kysyneen hoitajilta ”Missä Pebbles on?”. Tämän jälkeen lääkärit suostuivat soittamaan kissalle. Tarina ei kerro vastasiko kissa.