Muse konsertoi jälleen Suomessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiyhtye Muse saapuu Suomeen lokakuussa. Britannian suosituimmaksi yhtyeeksi tituleerattu Muse esiintyy Helsingin Hartwall Areenalla torstaina 22. lokakuuta osana The Resistance -nimellä kulkevaa kiertuettaan.

Muse nauhoittaa parhaillaan syksyllä julkaistavaa viidettä albumiaan omassa studiossaan Italiassa. Uusi albumi on jo saanut nimekseen The Resistance. Levy on jatkoa vuoden 2007 Black Holes And Revelations -menestysalbumille, joka nousi listaykköseksi Britanniassa, Australiassa ja useassa Euroopan maassa. Musiikillisesti Muse liikkuu vaihtoehtorockin, progen, klassisen musiikin, funkin, elektron ja jopa heavyn välimaastossa.

90-luvun alkupuolella Lounais-Englannissa perustettuun trioon kuuluvat Matthew Bellamy (laulu, kitara, koskettimet), Chris Wolstenholme (basso, taustalaulu ja Dominic Howard (rummut, perkussiot). Yhtye on voittanut lukuisia palkintoja musiikistaan ja esiintymisistään, viimeisimpänä Best Live Act ja Best Album Artwork -palkinnot helmikuisessa NME Awardsissa.

Miljoonia levyjä maailmanlaajuisesti myynyt Muse soitti Suomessa edellisen kerran syksyllä 2007 Helsingin Jäähallissa, tuolloin keikka myytiin hetkessä loppuun.