Olga Kurylenko tihkuu seksiä uusissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

James Bond Quantum Of Solace -elokuvan myötä myös mallimaailman tähdeksi noussut Olga Kurylenko nähdään seuraavaksi valkokankaalla eläimellisen barbaarin roolissa. Sitä saadaan kuitenkin vielä odottaa, ja sillä aikaa kaunotar nähdään muiden muassa seksikkäissä lehtikuvissa.

Nyt Olga Kurylenko poseeraa vähissä vaatteissa ja ultraseksikkäänä DT Magazine -lehden espanjankielisen version kannessa ja sisäsivuilla. Hänet on nimetty kannessa ”Chica Bondiksi”, eli vapaasti suomennettuna ”Bond-kissaksi”. Katso kuvat tästä.

Ukrainalaissyntyinen sinkkukaunotar Olga Kurylenko on esiintynyt ennen Bond-rooliaan kolmen vuoden aikana jo seitsemässä elokuvassa. 15-vuotiaana mallintyöt Venäjällä aloittanut tähti nähtiin pelkästään viime vuonna kolmessa leffassa. Kurylenkon elokuvaura alkoi Ranskassa vuonna 2005. Hänet on nähty valkokankaalla viime aikoina myös Timothy Olymphantin kanssa elokuvassa Hitman ja suomalaiseen peliin pohjautuvassa Max Payne -elokuvassa.