Paljastiko Vanessa Hudgens hieman liikaa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

MTV Movie Awards -gaalassa kymmenien muiden julkkistähtien kanssa näyttäytynyt julkkispari Vanessa Hudgens ja Zac Efron jatkoivat iltaa gaalan jälkeen vielä virallisiin jatkobileisiin. Pari kuvattiin myöhemmin poistumassa juhlista yhdessä.

Vanessan ja Zacin ympärillä on viime päivinä pyörinyt sitkeä huhu kihlautumisesta. National Enquirer -lehden julkaisemien väitteiden mukaan nuori tähtipari olisi jo kihlautunut, mutta kumpikaan ei ole asiaa kommentoinut. Lehden mukaan pari vaihtoi sormuksia viime viikolla käydessään Japanissa markkinoimassa High School Musical 3 -elokuvaansa.

Yhtä paljon keskustelua aiheutti sunnuntaina Vanessan rohkea iltapuku. Näyttävään oranssinhohtoiseen ja varsin antavalla kaula-aukolla varustettu asu paljastaa joidenkin mielestä hieman liikaa, eikä ole siten sovelias parikymppiselle kaunottarelle. Asiasta voidaan olla kuitenkin montaa mieltä, varsinkin kun paparazzit eivät sitkeistä yrityksistä huolimatta saaneet ikuistettua minkäänlaista vilautusta. Katso kuvat Vanessan iltapuvusta tästä.