Paljastus: ”Eminem tiesi etukäteen Brunon iskusta!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkuviikon puhutuimpia tapauksia viihdemaailmassa on ollut MTV Movie Awards -gaalassa tapahtunut välikohtaus leffahahmo Brunon ja hiphop-tähti Eminemin välillä. Puolialaston Bruno laskeutui Eminemin päälle pakarat paljaana, minkä jälkeen Eminem poistui välittömästi juhlista.

Nyt MTV-kanavan sisäpiiristä on vahvistettu Life & Style -lehdelle jo aiemmin velloneet epäilyt siitä, että Eminem tiesi tulevasta iskusta. Lehden saamien tietojen mukaan gaalan tuottaja Mark Burnett oli sopinut asiasta hiphop-tähden kanssa etukäteen. Myös Stara arvioi asian olleen näin, koska kamera seurasi juuri Eminemiä jo ennen iskua.

Siten kyse oli lavastetusta tilanteesta, johon Eminem oli suostunut. Jotain tuli kuitenkin yllätyksenä. Life & Style -lehden saamien tietojen mukaan Eminem ei tiennyt, että taivaalta hänen syliinsä tipahtaisi puolialaston mies. Mahdollisesti myöskään ohjelman tuottajat eivät tienneet etukäteen millaiseen asuun Bruno on sonnustautunut.

Lopulta Eminemin kasvot olivat Brunon jalkovälissä vain parin sentin päässä hänen paljaista pakaroistaan. Tähden henkivartijat heittivät Sacha Baron Cohenin esittämän roolihahmon nopeasti pois suojattinsa päältä ja koko ryhmä rynni pois paikalta. Sisäpiirin mukaan Brunon oli alunperin määrä pudota Paris Hiltonin päälle, mutta seurapiirijulkkis ei ollut siihen etukäteen suostunut.