Tammerfestin Tehosekotin loppuunmyyty

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovasti odotetun, mutta vain hetkellisen, paluun areenoille tekevän Tehosekoittimen Tammerfest-keikka lauantaina 11. heinäkuuta on loppuunmyyty. Yhtye esiintyy tuolloin täpötäydelle Keskustorin Teltalle Tampereella.

Lippuja ei voi enää hankkia ovelta, mutta innokkaimmille faneille kuitenkin tarjoutuu vielä mahdollisuus päästä keikalle, sillä Tammerfest ALL DAY VIP -passeja on vielä myynnissä osoitteessa www.topevents.fi. Päiväkohtaisia passeja on myynnissä rajoitettu määrä, joten kannattaa olla nopea.

Tammerfestin Keskustorin teltan ohjelmiston avaa keskiviikkona 8. heinäkuuta Suomen rockein iskelmäkuningatar Paula Koivuniemi, jonka Nainen albumi julkaistiin äskettäin. Eppu Normaali valtaa Keskustorin teltan lavan torstaina 9. heinäkuuta ja perjantaina 10. heinäkuuta vuorossa on Kolmas Nainen, joka tekee paluun paitsi lavoille myös ääniterintamalle, sillä kokoonpano julkaisee uuden albuminsa syksyllä.

Koskenrannassa sijaitsevassa Sahan bilepuistossa järjestetään tortaina 9. heinäkuuta Stara Jetset Party -tapahtuma, jossa monituhatpäinen kansa pääsee juhlimaan näyttävästi yhdessä Suomen pintajulkkisten kanssa.