Tuomari: ”Susan Boyle ei saanut hermoromahdusta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Talent-ohjelman tuomari Piers Morgan on kommentoinut kilpailun finalisti Susan Boylen joutumista sairaalahoitoon. Hänen mukaansa kyseessä ei ole mediassa kerrottu hermoromahdus, vaan pelkkä kovan kilpailun aiheuttama uupumus.

Morgan vahvisti lausunnollaan tiedot, joiden mukaan Boyle on tosiaan kiidätetty hoitoon Lontoossa kilpailun finaalia seuraavana päivänä. Tuomarin mukaan mediat ovat kuitenkin merkittävästi suurennelleet hoitoon joutumisen syitä.

– Olen keskustellut Susanin kanssa enkä usko että kyseessä on hermoromahdus. Tässä on kyse henkilöstä, joka on vain kertakaikkisen uupunut. Henkisesti ja fyysisesti. Susan on pian taas kunnossa. Nyt hän on vain hyvin väsynyt, Piers Morgan rauhoitteli faneja amerikkalaisen Extra-ohjelman haastattelussa.

– Luulen, että hän hän pitää tätä seitsemän viikon vuoristorataa upeana kokemuksena ja että hän on nyt paikassa, jossa hän saa rauhoittua kaikessa hiljaisuudessa, nukkua, syödä hyvin ja päästä tämän asian yli. Tulemme kuulemaan vielä paljon Susanista.

Morgan uskoo Boylen julkaisevan muutaman kuukauden sisällä albumin, joka nousee maailman albumilistojen kärkipaikalle.