Twilight-kaunotar yllätti arkisessa rokkiasussa gaalaillassa – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sunnuntaina juhlitun MTV Movie Awards -tapahtuman satoa puidaan luultavasti vielä useiden päivien ajan maailman viihdelehdissä. Eminem poistui paikalta vauhdikkaasti, kun Bruno laskeutui hänen kasvoilleen pakarat paljaana, mutta muitakin puheenaiheita syntyi.

Myös Twilight-tähti Kristen Stewart onnistui yllättämään asullaan juhlavieraat ja erityisesti juhla-asuja kommentoineet muotiasiantuntijat. Stewart erosi nimittäin joukosta arkisuudellaan, sillä hän olisi voinut olla puna-mustassa rokkimekossaan vaikkapa ostosreissulla Beverly Hillsin Robertson Boulevardilla. Katso kuvat tästä.

Myös Megan Fox oli sonnustautunut rakenteeltaan hieman samanlaiseen asuun, mutta hänen mekkonsa musta-kultainen väritys oli kuitenkin selvästi juhlavampi kuin Stewartilla.