Juhla-asu paljasti televisiotähden rinnat ja takapuolen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Skotlantilainen televisiotähti Kirsty Gallacher oli eilen illalla lukuisten muiden julkkisten tavoin mukana vuosittaisessa Glamour Awards -tapahtumassa Lontoon Berkeley Square Gardenissa. Hän on kuitenkin tänään noussut tapahtuman puhutuimmaksi henkilöksi nolon asumokansa takia.

Kirsty Gallacher oli nimittäin sonnustautunut iltaa varten pikkumustaan, jossa pientä oli myös kankaan paksuus. Normaalissa valossa asu näytti aivan normaalilta, mutta punaisella matolla salamavalojen välkkeessä asusta näkyi selvästi läpi. Gallacher oli jättänyt rintaliivit kotiin ja jalassaan hänellä oli vain pienet stringit, mikä kävi hyvin ilmi hänestä otetuista valokuvista.

Lukuisissa viihdelehdissä onkin tänään julkaistu kuvia, joissa Kirsty Gallacherin rinnat ja takapuoli näkyvät salamavaloissa läpikuultavan asun läpi. Katso kuvat tästä. Vastaavia asumokia on toki sattunut julkkiksille usein aiemminkin ja joskus jopa aivan tarkoituksella. Gallacherin kohdalla kyse lienee kuitenkin vahingosta.

Viime kuussa Kirsty Gallacher nousi otsikoihin hänen asunsa paljastettua neitokaisen rintaliivit Sony Radio Awards -gaalassa. Pari viikkoa aiemmin hän oli otsikoissa poseerattuaan Sport Industry Awards -gaalassa mustassa satiiniasussa ja korkeakorkoisissa kengissä. Hän paljasti samalla New Yorkista ostamiensa kenkiensä hinnan, joka oli vaivaiset 25 puntaa, eli noin 30 euroa.