Kristin Cavallari palaa pian televisioruutuihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä Kristin Cavallari tuli aikoinaan tutuksi realitytähtenä, mutta hänet on sittemmin nähty muiden muassa CSI: NY -sarjassa ja muutamissa elokuvissa. Nyt Cavallari tekee paluun televisioon, kun hänet on kiinnitetty Lauren Conradin tilalle The Hills -sarjaan.

Kristin Cavallari ja Lauren Conrad ovat jo vuosia olleet kilpasisaria, joten sarjan viidennestä tuotantokaudesta alkava pesti lienee Cavallarille mieleinen. Nyt The Hills -sarjaa markkinoidaan perinteisten mainoskuvien sijaan otoksilla, joissa Kristin poseeraa pienissä bikineissä rannalla ja kulkee ystävänsä kanssa polkuveneellä. Katso kuvat tästä tai tästä.

22-vuotias Kristin Cavallari nousi julkisuuteen, kun Laguna Beach : The Real Orange County -realitysarjaa ryhdyttiin tuottamaan hänen koulussaan. Sarjassa seurattiin myös hänen rakkauselämänsä kiemuroita. Sittemmin Kristin on nähty monissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Hänestä tuli nopeasti seurattu julkkis, joka pestattiin pian myös farkkumerkin mainoskasvoksi. Pian Kristin poseerasikin jo monien lehtien kansikuvissa. Näitä lehtiä ovat muiden muassa Rolling Stone, Seventeen, Teen People, Teen Vogue, Blender ja GQ. Maxim-lehden lukijat äänestivät hänet kolme vuotta sitten maailman 23. seksikkäimmäksi naiseksi.