Peter Andre: ”Olen ollut 100% uskollinen Katielle!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan avioeroa läpi käyvä julkkispari Peter Andre ja Katie Price sopivat pari päivää sitten nopeutetusta avioerosta, joka vie normaalin puolen vuoden sijaan vain noin kuukauden.

Nyt Peter Andre on puolustautunut kertomalla olleensa koko suhteen ajan täysin uskollinen povipommi-vaimolleen ja olevansa sitä yhä edelleen. Tämä siitä huolimatta, että Katiella on lehtitietojen mukaan ollut jo myös muita miesystäviä. Poptähti kertoi asiasta New! -lehden kolumnissaan.

Peter kiisti samalla monien lehtien julkaisemat väitteet siitä, että hänellä olisi jo uusi nainen. Hän myös vahvisti, ettei ole tavannut vaimoaan eroilmoituksensa jälkeen ja ettei hänellä ole aikomustakaan tavata häntä.

– Minulle on todella tärkeää, että ihmiset tietävät etten vain herännyt eräänä aamuna ja päättänyt että jätän hänet. Lapseni ovat aina olleet minulle tärkeimmät asiat elämässäni ja sitä he tulevat aina olemaan, Peter Andre kertoi.

– Voin kulkea leuka pystyssä ja sanoa olleeni 100 prosenttisen uskollinen hänelle koko avioliittomme ajan ja olen sitä yhä edelleen. Kaikki jotka väittävät jotain muuta ovat väärässä.

Katie Price on nähty viime päivinä yhdessä entisen poikaystävänsä Dane Bowersin kanssa.