Ruma Betty palaa ruutuun uusin jaksoin ja seksiteemalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu amerikkalainen Ruma Betty -komediasarja jatkuu. Mode-muotilehdessä sinnikkäästi puurtava Betty Suarez sekä hänen omalaatuiset työtoverinsa ja perheenjäsenensä palaavat Neloselle 22. kesäkuuta uusilla kolmannen tuotantokauden jaksoilla.

Kolmella Emmyllä ja kahdella Kultaisella maapallolla palkitun Ruma Betty -komediasarjan kauden ensimmäisessä jaksossa Modessa puuhataan seksiteemanumeroa. Värikäs sihteeriparivaljakko Marc ja Amanda päättää jatkaa samaa teemaa opastamalla Bettyä, jonka seurustelu ei heidän mielestään etene riittävän vauhdikkaasti.

Ruman Bettyn päärooleissa nähdään America Ferrera, Eric Mabius, Tony Plana, Ana Ortiz, Becki Newton, Mark Indelicato, Michael Urie ja Vanessa Williams. Sarjan vastaaviin tuottajiin kuuluu Salma Hayek.