Talent-tuomari kiistää Susan Boylen hyväksikäytön

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britain’s Got Talent -kilpailussa toiseksi sijoittunut ennakkosuosikki Susan Boyle joutui sairaalahoitoon pian finaalin jälkeen. Yhdessä yössä supersuosioon nouseminen ja kilpailun aiheuttama stressi olivat liikaa 48-vuotiaalle laulajalle ja hän on edelleen sairaalassa.

Suosittua realityohjelmaa on viime päivinä syytetty Susan Boylen hyväksikäytöstä, sillä Talent-sensaatio toi ohjelmalle huimasti julkisuutta ja sitä kautta lisää katsojia. Nyt kilpailun tuomari Amanda Holden ja tohtori Drew Pinsky ovat kommentoineet syytteitä Larry Kingin maineikkaassa keskusteluohjelmassa.

– En voisi olla enempää eri mieltä. Hän on aikuinen nainen, joka haki mukaan Talent-kilpailuun. Hän nautti jokaisesta sekunnista ja hetkestä, kun näin häntä kulissien takana. Hän oli hyvin innoissaan. Hän oli ylpeä saadessaan ottaa osaa ohjelmaan,  Amanda Holden kertoi.

Samalla Holden valotti hieman myös tähden tämänhetkistä tilannetta.

– Susanin veli kertoi, että hänen sisarensa haluaisi palata kotiin niin pian kuin mahdollista. Minulla ei ole tietoa kuka maksaa sairaalalaskut, mutta kuvittelisin että ohjelma. Olemme hyvin lojaaleja ja rakastamme Susania.

– Hän on nyt paikassa, jonne julkkikset menevät kun he saavat burnoutin. En tietenkään ole lääkäri, joten minulla ei ole antaa teille lääketieteellisiä faktoja. Hänen veljensä mukaan Susan on palaamassa kotiin jo päivien kuluttua.