Vida Guerra peppu paljaana lehden kannessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen julkkistähti Vida Guerra on tullut tunnetuksi monipuolisesta viihdeurastaan. Kuubalaissyntyinen neitokainen on toiminut muiden muassa näyttelijänä, laulajana ja mallina. Nyt Guerra poseeraa Maxim-lehden espanjan version kannessa ja sisäsivuilla.

Havannassa syntynyt, mutta Yhdysvalloissa jo pitkään asunut Vida Guerra noteerattiin ensimmäisen kerran julkisesti hänen poseeratessaan FHM-lehden kannessa vuonna 2002. Rohkeista kuvistaan tunnettu räväkkä tähti on sittemmin noussut hiljalleen kohti laajempaa tunnettuutta, vaikka hän onkin edelleen niin sanottu b-julkkis.

Myös useissa televisiosarjoissa, musiikkivideoissa ja uimapukumallistojen mainoskuvissa nähty laulajatar poseeraa tuoreissa kuvissa Maxim-lehden kannessa peppu paljaana ja sisäsivuillakin varsin rohkeissa ja jopa pornografisissa kuvissa muiden muassa lentokonehangaarissa. Intiimejä ruumiinosia näissä kuvissa ei kuitenkaan näytetä. Katso kuvat tästä.

35-vuotias Vida Guerra julkaisi You Got Me -nimisen esikoisalbuminsa vuonna 2007. Sitä ennen hän oli ehtinyt poseerata alastonkuvissa muiden muassa Playboy-lehdessä vuonna 2006. Vuotta aiemmin hän sijoittui FHM-lehden äänestyksessä maailman 26. seksikkäimmäksi naiseksi. Hänen takapuolensakin on varsin tunnettu, sillä se rankattiin samassa äänestyksessä vuoden parhaaksi julkkispepuksi.