Supermallista tuli kuuma tenniskissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Leonardo DiCaprion tyttöystävä, supermalli Bar Refaeli nähtiin taannoin Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kannessa bikineissä. Hän sai lisäksi kunnian poseerata bikineissä kokonaisen lentokoneen kyljessä, ja luonnollisesti kone nimettiin ”maailman seksikkäimmäksi lentokoneeksi”.

Viime viikolla Refaeli poseerasi Marie Claire -aikakauslehden kansikuvassa täysin alastomana, mutta intiimit paikat peitettynä. Lehden teeman mukaisesti hänen vartaloonsa on kirjoitettu runsaasti Stephen Kingin tekstejä. Katso kuvat tästä. Tuoreissa kuvissa hänet on kuitenkin ikuistettu vapaa-ajallaan tenniskentällä. Tähän saakka Anna Kournikova on ollut tenniskenttien ykköskaunotar, mutta Bar Refaeli haastaa Annan. Katso kuvat tästä.

23-vuotias israelilaissyntyinen Refaeli aloitti mallinuran jo kahdeksan kuukauden ikäisenä taaperona, mutta ammatiksi se muodostui vasta 15-vuotiaana. Sittemmin hän on koristanut lukuisten tunnettujen muotilehtien kansia Elle-lehdestä Sports Illustratediin. Vuonna 2005 Bar Refaeli kokeili siipiään myös näyttelijänä Pick Up -nimisessä saippuasarjassa. Viime aikoina hän on tehnyt hyväntekeväisyyttä yhdessä supermalli Petra Nemcovan kanssa.