Supermallista tuli kuuma tenniskissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Leonardo DiCaprion tyttöystävä, supermalli Bar Refaeli nähtiin taannoin Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kannessa bikineissä. Hän sai lisäksi kunnian poseerata bikineissä kokonaisen lentokoneen kyljessä, ja luonnollisesti kone nimettiin ”maailman seksikkäimmäksi lentokoneeksi”.

Viime viikolla Refaeli poseerasi Marie Claire -aikakauslehden kansikuvassa täysin alastomana, mutta intiimit paikat peitettynä. Lehden teeman mukaisesti hänen vartaloonsa on kirjoitettu runsaasti Stephen Kingin tekstejä. Katso kuvat tästä. Tuoreissa kuvissa hänet on kuitenkin ikuistettu vapaa-ajallaan tenniskentällä. Tähän saakka Anna Kournikova on ollut tenniskenttien ykköskaunotar, mutta Bar Refaeli haastaa Annan. Katso kuvat tästä.

23-vuotias israelilaissyntyinen Refaeli aloitti mallinuran jo kahdeksan kuukauden ikäisenä taaperona, mutta ammatiksi se muodostui vasta 15-vuotiaana. Sittemmin hän on koristanut lukuisten tunnettujen muotilehtien kansia Elle-lehdestä Sports Illustratediin. Vuonna 2005 Bar Refaeli kokeili siipiään myös näyttelijänä Pick Up -nimisessä saippuasarjassa. Viime aikoina hän on tehnyt hyväntekeväisyyttä yhdessä supermalli Petra Nemcovan kanssa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat