Uusi Big Brother -kaunotar strippaa nettivideolla – katso

Big Brother · Stara.fi

Britanniassa alkaa tänään Big Brother -realitykilpailun uusi tuotantokausi, joka näyttää jäävän toiseksi viimeiseksi. BB-taloon on lehtitietojen mukaan astelemassa myös glamour-malli Sophie Reade.

The Sun -lehti on saanut haltuun nettivideon, jossa Sophie Reade nähdään strippaamassa. Lehden verkkosivuilla julkaistussa videossa intiimejä ruumiinosia ei tietenkään nähdä, vaikka Reade riisuukin myös bikinien yläosansa. Katso video tästä.

Parikymppinen Sophie Reade on tullut briteille jo aiemmin tutuksi lähinnä mallina, joka on poseerannut jonkin verran myös lehtien sivuilla ja kolmossivun tyttönä. Hänet nähdään seuraavien kuukausien ajan luultavasti otsikoissa useamminkin, ellei häntä sitten häädetä Britannian Big Brother -talosta heti ensimmäisten asukkaiden joukossa.