Elääkö Amy Winehouse tarpeeksi pitkään tehdäkseen levyn?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Amy Winehouse karisti kotimaansa Britannian tomut jaloistaan jo puoli vuotta sitten. Siitä saakka Karibialla sijaitsevalla St. Lucian saarella asuneen poptähden elämä on mennyt todellista vuoristorataa.

Ensin hän ilmoitti tammikuussa onnellisena löytäneensä itselleen uuden miehen ja päässeensä eroon huumeriippuvuudestaan. Pian tilalle tuli kuitenkin toinen vähintään yhtä vakava ongelma, alkoholiongelma. Viina on vienyt supertähdeltä jo kaksi ennalta sovittua paluukeikkaa ja hänen tilanteensa kerrottaan pahentuvan koko ajan.

Amy Winehouse on aiemmin kuvattu konttaamassa ympäripäissään ravintolan lattialla. The Sun -lehden saamien tietojen mukaan brittilaulaja nähtiin saarella sijaitsevassa Cotton Bay Villagessa viime viikon keskiviikkona juomassa tequilashotteja jo yhdeksältä aamulla. Tuolloin menossa oli kuitenkin ”vasta” päivän toinen drinkki.

– Minä luulen, että minulla menee nyt hyvin. Normaalisti olisin juonut tähän mennessä jo kuusi shottia. Tänään olen juonut vasta kaksi, Winehousen kerrotaan sanoneen.

Lehden mukaan Amy asustaa vilkkaassa lomakohteessa, jossa turistit eivät voi olla huomaamatta poptähteä. Shortseissa ja rintaliiveissä, mustassa pesemättömässä pörrötukassa, levinneissä meikeissä, paljain jaloin ja päiväkausia ilman suihkua toikkaroiva nälkiintynyt laulaja ei ole hyvää mainosta edes hotellille. Silminnäkijät ovat todenneet hänen vaikuttavan itsetuhoiselta. Amyn asuminen saarella on tähän mennessä maksanut levy-yhtiölle jo 650.000 euroa.