Eminem piti hauskaa Brunon kanssa – hotellihuoneeseen murtauduttiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Eminem nähtiin sunnuntai-iltana MTV Movie Awards -gaalassa osana tempausta, jonka todenperäisyydestä on sittemmin taitettu peistä.

Gaalan ohjelmanumerona Sacha Baron Cohenin Bruno-hahmo laskeutui vaijereiden varassa ”vahingossa” puolialastomana Eminemin päälle. Tämän jälkeen Eminem poistui välittömästi paikalta.

Nyt hiphop-tähti on itsekin myöntänyt, että hän tiesi täysin millainen hauska tempaus oli odotettavissa ja että hän oli antanut siihen suostumuksensa jo etukäteen. Koko juttua oli hänen mukaansa kaiken lisäksi myös harjoiteltu etukäteen. Artisti kertoo nauraneensa koko jutulle kolmen tunnin ajan hotellihuoneessaan katsoessaan sitä uusintana.

Eminem ei kuitenkaan tiennyt etukäteen millainen tempaus oli sillä välin suoritettu hänen hotellihuoneessaan, ja siihen hän ei ollut antanut lupaa. Hänen hotellihuoneeseensa oli nimittäin murtauduttu. Asiasta ensimmäisenä kertoneen New York Daily News -lehden mukaan huoneesta katosi supertähden kannettava tietokone ja peräti 50.000 euron arvoinen kaulaketju.