Lily Allen ja Perez Hilton sanasodassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Lily Allen on ajautunut verkon välityksellä sanasotaan amerikkalaisen julkkisbloggaaja Perez Hiltonin kanssa. Perez syyttää blogissaan laulajaa liiallisesta juhlimisesta ja viinanjuonnista, mutta Allen kiistää väitteet.

– Lushy Allenin paluu on tullut. Näyttää siltä, että Lilyllä oli viikonloppuna oikein raju ilta Londontownissa. Hän ei voinut kävellä suoraan eikä pitää silmiään auki. Ja miksi hänen kasvonsa ovat aina hikiset? Voimme veikata, että hän on vain juonut liikaa. Eikä se olisi ensimmäinen kerta, Perez Hilton kirjoitti.

Lily Allen iski takaisin Twitter-mikroblogissaan.

– Olin illallisella heti kun olin tullut lennolta. En juonut koska musiikkivideoni kuvaukset alkoivat seuraavana aamuna kuudelta. Eivätkä kasvoni ole aina hikiset. En meikkaa itseäni illalliselle ystävieni kanssa. Ok. Ja pilkkimiseen voi löytyä hyvä selitys, Lily Allen vastasi viitaten pitkään lentoonsa.