Star Trek -leffan komistus erosi realitytähdestä lehtijuttujen takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan valkokankaalla myös Suomessa Star Trek -elokuvan tähtenä nähtävä Chris Pine on viettänyt viime aikoina paljon aikaa uuden tyttöystävänsä, realitytähti Audrina Patridgen kanssa. Nyt suhde on kuitenkin ohi.

Chris Pinen kerrotaan lopettaneen suhteensa The Hills -sarjasta tutuksi tulleeseen Patridgeen, koska kyllästyi parista kirjoitettuihin lehtijuttuihin ja heitä alati seuraaviin paparazzeihin. Mediahuomio ei antanut tilaa todelliselle seurustelulle, joten näyttelijä katsoi parhaaksi päättää koko suhteen, Us Weekly kertoo.

Julkkispari nähtiin ensimmäisen kerran yhdessä viime kuun alkupuolella. Muutamaa viikkoa aiemmin pari oli tavannut toisensa ensimmäisen kerran Las Vegasissa järjestetyssä julkkisjuhlassa. Molemmat olivat tuolloin luovuttamassa palkintoa gaalaillassa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat