Täydellinen nainen esitteli bikinipeppunsa, katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Täydelliset naiset -televisiosarjasta tunnetuksi tullut Eva Longoria lomailee parhaillaan St. Tropezissa Ranskan Rivieralla yhdessä koripallotähti-miehensä Tony Parkerin kanssa. Kelit ovatkin suosineet julkkisparia.

Nyt Eva Longoria on kuvattu Välimeren aalloilla kelluvalla huvijahdilla, jota paparazzit seuraavat herkeämättä. Hollywood-tähti nautti kuumasta auringonpaisteesta siinä määrin, että hän päätti viilentää itseään meressä. Bikineihin sonnustautunut Longoria nähdäänkin nyt näyttävissä kuvissa, jotka löytyvät tästä.

Myös aviomies Tony Parker vilahtaa kuvissa, kun hän suutelee rakastaan uimaretken jälkeen. Julkkispari on parhaillaan lomareissulla, joka on vienyt heitä ympäri Etelä-Eurooppaa. Aiemmin he ovat käyneet muiden muassa Cannesissa, Wienissä ja Pariisissa.