Brittien Big Brotherissa stripattiin heti – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ankeissa merkeissä eilen alkaneessa Britannian Big Brother -kilpailussa nähtiin paljasta pintaa jo kolmen tunnin kuluttua ohjelman alkamisesta. BB-taloon muuttaneet mallipojat ja -tytöt eivät juuri vartalojaan piiilotelleet.

Palstamillimetreillä ja kuvilla mitattuna talon seuratummaksi julkkikseksi heti noussut glamour-malli ja kolmossivun tyttö Sophie Reade esitteli jo ensimmäisenä iltana jättimäisiä 30GG-kuppikoon silikonirintojaan. Hän hankki rintoihinsa lisää täytettä vain kuusi viikkoa sitten ja kertoi haluavansa varustuksestaan vieläkin suuremman.

Naiskatsojille silmänruokaa puolestaan tarjosi 22-vuotias Geordie Charlie, joka nakuili BB-talon pihamaalla vaihtaessaan housujaan. Katso kuvat tästä.

21-vuotias Sophie Reade on tullut briteille jo aiemmin tutuksi lähinnä mallina, joka on poseerannut jonkin verran myös lehtien sivuilla ja kolmossivun tyttönä. Hänet nähdään seuraavien kuukausien ajan luultavasti otsikoissa useamminkin, ellei häntä sitten häädetä talosta heti ensimmäisten asukkaiden joukossa.