Entinen Miss Englanti hakattiin ja missikruunu vietiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Missimaailma ei ole aina ruusuilla tanssimista. Sen tietää vuoden 2004 Miss Englanti ja vuoden 2006 Miss Britannia Danielle Lloyd. Hän menetti jälkimmäisen missikruununsa jo missivuotensa aikana poseerattuaan alastonkuvissa Playboy-lehdessä ja seurusteltuaan kisan aikana missituomarin kanssa.

Toissa vuonna myös Celebrity Big Brotherissa mukana ollut 25-vuotias liverpoolilainen Danielle Lloyd on kokenut kovia myös tänä vuonna. Hän sai skandaalista huolimatta pitää Miss Englanti -kruununsa, mutta nyt sekin on viety.

Kohumissin Lontoon asuntoon nimittäin murtauduttiin viime kuussa ja varkaiden matkaan lähti muiden muassa arvokas missikruunu. Murtovarkaiden saaliin arvo oli yhteensä noin 25.000 euroa.

Tämän lisäksi kohujulkkis joutui vielä viime viikonloppuna pahoinpitelyn uhriksi Mayfairissa sijaitsevassa Crystal-yökerhossa. Hakkaaja oli Daniellen poikaystävän entisen tyttöystävän ystävä, eli hakkaamisen syynä oli mustasukkaisuuus.

Missi sai pahoinpitelyssä hengenvaarallisia vammoja ja kiidätettiin sairaalahoitoon. Hän lensi tappelun aikana lasipöydän läpi, ja pohkeeseen uponneita lasinsiruja jouduttiin poistamaan hätäleikkauksella St. Johnin sairaalassa, Daily Mail uutisoi.