Hayden Panettierea sivalletaan nolosta tatuiointimokasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime kuussa kuinka Heroes-tähti Hayden Panettiere teki vahingossa martinaaitolehdet, eli tatuoi itseensä nolon kirjoitusvirheen. Tähti ei ole vieläkään suostunut kommentoimaan virhettä julkisesti.

Haydenin tatuoinnissa tulisi lukea “Vivere senza rimpianti”, eli vapaasti käännettynä “Elä ilman katumusta”. Valokuvista käy kuitenkin ilmi, että tatuoinnissa lukee todellisuudessa “Vivere senza rimipianti”, eli siinä on yksi ylimääräinen i-kirjain.

Amerikkalaislehdet ovat ruotineet kirjoitusvirhettä jo pitkään ja nyt Splash-julkaisun paparazzit ovat tivanneet kommenttia asiaan myös Haydenilta itseltään. Lentokentältä tavoitettu tähti pysyi kuitenkin visusti vaiti. Tästä huolimatta tai juuri sen johdosta teinitähteä sivalletaan edelleen mokan takia. Katso video tästä.