Historian tylyin Big Brother shokeeraa

Big Brother · Stara.fi

Eilen Britaniassa alkoi uusi Big Brother -tuotantokausi, joka jäänee maassa toiseksi viimeiseksi. Tähän saakka BB-taloissa on nähty toinen toistaan mukavampia sisustuksia, mutta tällä kertaa meno on täysin toista.

Ainakin kilpailun alkuvaiheessa 16 asukasta eivät luultavasti tule juurikaan nauttimaan olostaan. Huonekaluja ei nimittäin ole, joten kahdeksan naisen ja kahdeksan miehen pitää nukkua lattialla. Talon ainoa tuoli löytyy päiväkirjahuoneesta. Lisäksi asukkaat joutuvat syömään henkensä pitimiksi kylmää puuroa.

Asukkaiden pitää ensin suorittaa talossa tehtäviä päästäkseen ”seuraavalle levelille” ja vasta sitä kautta oikeiksi BB-asukkaiksi. Heikoista katsojaluvuista viime vuosina kärsinyt realityohjelma haluaa asukkaiden tylyttämisellä saada lisää katsojia ruutujen ääreen.

– Tänä vuonna tarkoituksenamme on shokeerata asukkaita. He odottavat mukavaa taloa, jossa on paljon mukavia huonekaluja, uima-allas ja kaikenlaista muuta kivaa. He saavat kuitenkin äärimmäisen askeettisesti sisustetun olohuoneen ja heidän pitää nukkua lattialla, ohjelman tuottaja Sharon Powers kertoi TV Biz -julkaisulle.

– Jos he haluavat peseytyä, he joutuvat käyttämään ulkona olevaa ammetta, joka heidän pitää täyttää jääkylmällä vedellä, joka kannetaan sinne vuotavalla sangolla.

Odotettavissa voi olla myös yllätyspudotuksia, joissa asukas passitetaan kotimatkalle ilman Davina McCallin lähtöhaastattelua. Ensimmäisten päivien aikana talosta voi pudota useampikin ihminen, sillä heille ei ole etukäteen kerrottu heidän olevan ”Big Brother -asukkaita”, vaan ainoastaan että he ovat menossa taloon.