Kallis moka – Oasis maksaa lippurahat takaisin 70.000 fanilleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittibändi Oasis on lupautunut maksamaan takaisin lippurahat peräti 70.000 ihmiselle, jotka olivat tulleet torstaina katsomaan yhtyeen konserttia yhtyeen kotiareenalle Manchesteriin.

Yhtyeen esitystä ei saatu kuitenkaan vedettyä läpi asianmukaisesti teknisten ongelmien takia ja lopulta koko konsertti päätettiin peruuttaa kesken kaiken. NME-lehden mukaan ongelmat alkoivat jo keikan alussa ja veljekset Liam ja Noel Gallagher joutuivat keskeyttämään esityksensä jo Rock ’N’ Roll Star -avauskappaleen aikana.

Jättimäinen yleisö alkoi buuata äänekkäästi yhtyeen poistuttua lavalta. Veljekset palasivat lavalle kymmenen minuutin jälkeen ja yrittivät uudelleen Lyla-kappaleellaan. Tekniset ongelmat keskeyttivät kuitenkin jälleen esityksen. Lopulta konsertin videoscreenilla julkaistiin tiedote, jonka mukaan ongelman syynä on viallinen generaattori ja että vikaa yritetään korjata.

Noin 40 minuutin odotuksen jälkeen yhtye joutui kuitenkin ilmoittamaan lippurahojen palauttamisesta.